Hoe gaat het in zín werk

Van diagnose tot druppels

 

 

Een Bachbloesemtherapeut bekijkt het geheel van een dier en niet alleen naar het op een bepaald moment aanwezige probleem. Ook gebeurtenissen die in het verleden hebben plaatsgevonden kunnen het huidige probleem immers hebben veroorzaakt.

 

Alvorens gebruik te maken van een Bachbloesemtherapeut is het belangrijk om een dierenarts te bezoeken om een medische oorzaak uit te sluiten. Een Bach bloesemremedie werkt ondersteunend, het maakt deel uit van een veranderproces waar van de nood een deugd wordt gemaakt zodat er weer een balans gaat ontstaan. Bij sommige gemoedstoestanden is samenwerking met een andere discipline, bijvoorbeeld een gedragstherapeut aan te bevelen.

 

Hoe gaat het allemaal in zijn werk? Als uw dierenarts heeft kunnen uitsluiten dat het probleem een

medische achtergrond heeft, kunt u mij op diverse manieren inschakelen.

 

 

Na het beoordelen van de toestand van het dier, stel ik op maat een Bachbloesemtherapie samen. Afhankelijk van de toestand waarin uw dier verkeert kan het zijn dat uw dier geholpen is bij een enkele gebruiksflacon met daarin een of meerdere remedies (bloesems). Echter het kan ook zijn dat het een wat langduriger proces is of dat er in een later stadium een andere of aanvullende remedie moet worden toegepast. Uiteraard zal ik dit te allen tijde met u als eigenaar bespreken. Meestal volstaat een gebruiksflacon van 30 ml voor 4 weken behandeling.

 

 

De kosten

 

Een consult per post, e-mail of per telefoon kost, inclusief de remedie(s) (1e gebruiksflacon) en de verzendkosten op 22,50 euro. Een consult bij de eigenaar thuis kost 32,50 euro, inclusief de remedie(s) (1e gebruiksflacon) en verzendkosten. Hier komt een vergoeding bij voor de brandstofkosten. Binnen een straal van 25 km reken ik hiervoor 15 cent per gereden kilometer. Binnen een straal van 50 km: 30 cent per gereden kilometer. Mocht u buiten een straal van 50 km woonachtig zijn, dan reken ik 40 cent per gereden kilometer.